Astrolinks

Software

www.astro.com Grotendeels in het Nederlands. Dit is echt een superwebsite.Hiermee heb je gratis de beschikking over een zeer uitgebreid astrologisch programma en veel andere astrologische zaken. Geschikt voor beginners met interaktieve horoscopen met duidingen, en gevorderden met zeer veel mogelijkheden. O.a. kun je hier elke dag je transits bekijken, en kun je tot honderd horoscopen in je bestand hebben zonder er voor te betalen, verder 3.000 jaar efemeriden. Opgezet door de bekende astrologen Robert Hand en Liz Greene.

www.jcremers.com Planet Dance is een uitgebreid gratis astrologie programma, made in Groningen! Gemaakt en voortdurend verbeterd door Jean Cremers van 1984 t/m nu.  Met onder andere de gecorrigeerde en niet-gecorrigeerde Zwarte Maan volgens Carteret.


Forum

forum.astro.com Het forum van Astro.com is het grootste forum voor astrologie, internationaal en in Nederland. Leuk voor astrologen, maar je kunt hier ook gratis advies krijgen, wanneer je een vraag stelt en je je geboortegegevens plaatst.


Actueel

www.pamgregory.com nieuwsbrieven en YouTube filmpjes over de actuele stand van zaken in de wereld gezien door de ogen van de Britse astroloog Pam Gregory.

Pele-reports Tom Lescher bericht wekelijks over het de astrologische weer middels Youtube filmpjes. Hij geeft ook webinars en on-line astrologie cursussen. In Het Engels. Tom zoekt graag rapporteert graag vanuit exotische locaties, dus mooie achtergrondplaatjes verzekerd. Zijn website newparadigmastrology.com.

astrologieblog.nl Elizabeth Hathway is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de actiefste astrobloggers in Nederland. Hier kun je ook reageren, en mee discussiëren over de (astrologische) actualiteit.

https://fayeblake.nl/faye_blog/ De free blog van Faye Blake. 


Informatief

Catharinaweb Uitgebreid algemene site over astrologie in het Nederlands.

Hajefa.nl Uitgever van boeken over astrologie.


Nieuwe Astrologie

Centauren en Nieuwe planeten De website van Zane B.Stein met enorm veel informatie over de Centauren, alle nieuwe (dwerg)planeten, Plutoïden, Cubewanos; Sedna, Eris enz. Met efemeriden.

Sterrentaal.nl De website van Saskia van Vliet. Veel informatie over Plutoïden.


Horoscopen van beroemdheden

www.astrotheme.fr Engels/Franstalig- Zeer uitgebreide hoeveelheid horoscopen van bekende en minder bekende mensen.

www.astrodatabank.com Engelstalig. Veel geboortedata, met een beperkt aantal complete horoscopen (als je niet lid bent).

www.khaldea.com/chartgallery Engelstalig. Alleen horoscopen, let op men gebruikt Campanus-huizen!


Astronomische agenda

www.astronieuws.nl Voor astronomische waarnemingen/bijzonderheden. Maanfase, zonnevlekken, vallende sterren etc.


Astrologische organisaties

avn-astrologie.nl Astrologische Vakvereniging Nederland

Asasastrologen.nl Astrologische Associatie

www.vzla.nl Vereniging Zwarte Lichten Astrologie

www.nvwoa.nl Nederlandse Vereniging tot Wetenschappelijk Onderzoek naar de Astrologie 

astrologiecongres het astrologiecongres in het najaar in Oldenzaal


Astrologen bij de VVANN

www.engelienhanzens.nl Engelien Hanzens 

Nieuwe Tijd Astrologie Frits Kikkert

www.tonny-vrijleven.nl     Tonny Strien